Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kura çekimi Bein Sports Haber canlı izleyin

2021-2022 Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kura çekimi Bein Sports haber kanalından canlı yayınlanıyor. Temsilcilerimizden Galatasaray’ın rakibinin belli olacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile ilgili detaylar burada.

Süper Lig’de sezonun 2. sırada tamamlayan Galatasaray, 2021-2022 sezonunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek. Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turunda dahil olacak Galatasaray’ın da yer alacağı kura çekimi 16 Haziran Çarşamba gününde saat 13.00’da başlayacak.

26 takımın yer alacağı kura çekiminde bu ekiplerden 20'si "Şampiyonlar Yolu" kategorisinde, 6'sı ise "Lig Yolu" kategorisinde yer alacak.

"Lig Yolu" kategorisinden kura çekimine girecek Galatasaray, yalnızca İskoçya'dan Celtic, Hollanda'dan PSV ya da Çekya'dan Sparta Prag üçlüsünden biriyle eşleşebilecek. Bu turda ilk maçlar 20-21 Temmuz, ikinci karşılaşmalar 27-28 Temmuz'da oynanacak.

Galatasaray, bu turu geçmesi halinde 19 Temmuz'da kuraları çekilecek 3. ön eleme turuna çıkacak ve Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine bu sezon grup aşamasından katılmayı garantileyecek.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle