Sanat camiasının en sevilen isimlerinin çocukları hangi okullardan mezun oldu? İşte tercih ettikleri ülkeler...

Ünlülerin çocuklarının hangi okullardan mezun olduğu merak konusu olmaya devam ediyor. Birçok ünlü çocuğu, ailenin izinden giderek sanat ve eğlence sektöründe yer alırken, kimileri de farklı alanlarda eğitim almayı tercih ediyor.

Yurt dışı eğitim oldukça popüler. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Kanada gibi ülkeler ünlülerin çocukları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu ülkelerdeki saygın ve köklü üniversiteler, uluslararası bir ortam ve geniş imkanlar sunuyor.

HANGİ ALANDA EĞİTİM ALIYORLAR?

Sinema, müzik ve tiyatro gibi alanlarda isim yapan yıldızların çocukları bu alanlarda eğitim almaya devam etseler de, işletme, hukuk, mühendislik gibi farklı dallarda da başarılar elde ediyorlar.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Almanya uzatmalarda yıkıldı, İspanya yarı finale çıktı! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Türk asıllı lider Mesud Pezeşkiyan oldu