Sandık Kokusu bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sandık Kokusu bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 23 Ekim Çarşamba akşamı sevilen dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak mı?

Sandık Kokusu dizisinin 23 Ekim'de yayınlanması planlanan yeni bölümü, Ankara'da yaşanan bir terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Bu tür olaylar sonrasında televizyon kanalları genellikle yayın akışlarını değiştirir ve bu durum da benzer bir sebeple gerçekleşti. Dolayısıyla, dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmedi.

Sandık Kokusu neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümü, 30 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin yayın günü değişmedi. Her zamanki gibi Çarşamba günleri Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. 23 Ekim'de yayınlanması planlanan bölüm, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

Dizi hakkında bilgi

Sandık Kokusu dizisi, güçlü bir kadının zorluklarla mücadelesini ve aile olma çabasını konu alan bir dram dizisi. Dizinin hikayesi, üç çocuk annesi Karsu'nun trajik bir kaza sonrası değişen hayatını anlatıyor. Karsu, üçüncü çocuğunu yeni doğurduktan sonra annesi Filiz'in yardımıyla biraz rahatlamak isterken, oğlu Kuzey'in kaybolmasıyla hayatı alt üst olur. Bu olay, Karsu ve annesi Filiz'in yollarının ayrılmasına neden olur.

Dizi, Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alındı. Dizi Nezaket Coşkun tarafından yönetiliyor. Başrollerde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Engin Öztürk gibi isimler yer alıyor. Sandık Kokusu, her Çarşamba akşamı Show TV'de saat 20:00'de ekranlara geliyor.

Adana'da başlayan dizinin çekimleri şu anda İstanbul'da devam ediyor.

Makine Mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi yürekleri sızlattı SMO PKK’yı katyuşa füzesi ve 82’lik havan ile vuruyor Avrupa ülkelerinden TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına kınama
Sonraki Haber