Şantaj davasında Aleyna Tilki'ye zorla getirme kararı çıktı

Aleyna Tilki'nin kimlik ve özel bilgilerini ele geçirip üçüncü kişilere yayacağını söyleyerek şantaj yapıldığı iddiasıyla görülen davada yeni bir gelişme yaşandı. Anadolu 73. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Aleyna Tilki katılmadı. Sanık İ.Y.'nin avukatı, bir önceki celsede de tanıklar Aleyna Tilki ve babasının bulunmadığını söyleyerek zorla getirme talep etti. Kararını açıklayan mahkeme, genç şarkıcının zorla getirilmesine karar verdi.

Şantaj davasında yeni bir gelişme yaşandı... Aleyna Tilki'nin kimlik bilgileri, yalnızca adli makamlarca ulaşılabilen kişisel verileri, ev adresi, TC kimlik bilgisi, nüfus kaydı gibi birçok kişisel bilgisini ele geçiren İbrahim Y., sosyal medya üzerinden ünlü şarkıcının babası ve asistanına ulaşmıştı. 

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek Türkiye'de yanardağ püskürme riski keşfedildi Osimhen'in değeri 25 milyon euro düşürüldü, En-Nesyri'nin değeri arttı