Sapkın milyoner ailenin korkunç kölelik planı ortaya çıktı!

Gerçek ismi gizli tutularak 'Kurban A' olarak adlandırılan zavallı adam, Rooney ailesi tarafından İngiltere'deki popüler bir gezgin bölgesinde dövüldü, yemek artıklarını yemeye zorlandı ve pis koşullarda bir karavanda yaşamaya mahkum edildi.

Milliyet.com.tr'nin haberine göre; 11 kişilik sapkın aile, çoğu evsiz veya öğrenme güçlüğü çeken erkeklerden oluşan bir dizi kurbana kabus dolu günler yaşattıktan sonra 2017 yılında hapse atıldı.

Rooney ailesi, dört milyon sterlinlik bir servete sahipti ve 2019'daki bir duruşmada, çoğunluğu kurbanlarına olmak üzere, yalnızca bir milyon sterlin ödemelerine hükmedildi. Ancak ellili yaşlarındaki 'Kurban A', tazminat için o kadar uzun süre bekledi ki, onu kaçıranlar artık hapisten serbest bırakıldı.

ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!