Sarmaş dolaş pozları sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 'Yuva yıktın' yorumları kızdırdı! Rüştü Onur Atilla ile Nez gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Rüştü Onur Atilla, eşinden boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etti. Gelen yorumlar ikiliyi kızdırdı. Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan peş peşe açıklama geldi.

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Rüştü Onur Atilla, 2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile haziran ayında anlaşmalı olarak boşandı. 'Güldür Güldür Show'da 'İbrahim' karakterine hayat veren Rüştü Onur Atilla, boşanmasından günler sonra ünlü şarkıcı Nez ile yaşadığı aşkı sosyal medya hesabından duyurdu.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu İngilizler Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresini duyurdu: 30 milyon euro Meteorolojiden İstanbul dahil 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Asgari ücrete ara zam gelecek mi?