Savaşçı 103. bölüm izle

Savaşçı 103. bölüm full izlemek için yayında. Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin tamamı kesintisiz olarak Foxplay platformunda. Peki, Savaşçı 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 103. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı dizisinin 103. son bölümünde; Albay Oktay Göktürk sonunda onur savaşına çıkıyor. Yeva’nın adamlarının elinden kurtulan Albay Göktürk, üsse geri dönüyor. Ancak Albay Kopuz ve Kılıç Timi tarafından bir suçlu gibi karşılanınca neye uğradığını şaşırıyor.

Hemen sorguya alınan Albay Göktürk, Turan Birliği’ni bozmak için gerçekleştirilen eylemleri kesinlikle kendisinin yapmadığını ne kadar söylese de ne babası Gündüz Göktürk’ü ne de Albay Kopuz’u buna inandırmayı başaramıyor. Çünkü eldeki bütün deliller onun suçlu olduğunu işaret ediyor. Göktürk Albay başından geçenleri bütün detaylarıyla anlatıyor ve sonunda gerçeklerin ortaya çıkmasında kilit bir ismin adı geçiyor.

Yeva’nın yakalanması için gelen istihbarat doğrultusunda Kılıç Timi hemen harekete geçer. Bu operasyon sırasında Yüzbaşı Haydar’ın aldığı önemli bir bilgi karargahı alarma geçirir. Ancak Mösyö, kendisi için artık tehlike arz eden Albay Göktürk’ü ortadan kaldırmak için yeni planını çoktan devreye sokmuştur.

Her şeyi göze alan Göktürk Albay ise bu defa Mösyö’nün planını suya düşürüp, suçsuz olduğunu ispatlayabilecek midir?

SAVAŞÇI 103. BÖLÜM İZLE

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle