Savaştan kaçan Ruslar yatırım için Antalya’yı seçti! Rus yatırımcıların sayısı 869 oldu

OTURUM İZNİ ALANLAR ARASINDA RUSLAR İLK SIRADA

Vali Ersin Yazıcı, geçen ay düzenlediği basın toplantısında ikamet izni verilenler arasında 50 bin kişi ile Rusların ilk sırada yer aldığını belirtti.

Yazıcı aynı zamanda Rusları, 22 bin 673 kişi ile Kazakistan, 18 bin 495 kişi ile Ukrayna, 11 bin 500 kişi ile Kırgız ve 11 bin 300 kişi ile İranlı'ların izlediğini açıkladı.

YABANCILARA 14 BİN 656 KONUT SATILDI 

Konut fiyatlarının da arttığı kentte, bazı mahallelerde kiralık ev bulma sorunu da yaşandı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre ekim ayı itibarıyla Antalya'da satışı yapılan 55 bin 66 konutun, 14 bin 656'sını yabancılar satın aldı.

İlçedeki yabancı popülasyonu konut fiyatlarını olumsuz etkiledi. Konut sıkıntısının yaşandığı ilçede kiralık ev fiyatları aylık 50 bin liraya kadar yükseldi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!