Savcılığın 'Dilan Polat tahliye edilsin' talebine hakimden ret cevabı! İşte adli tıp raporuna yansıyan 2 önemli gerekçe

Dilan ve Engin Polat davasında yeni gelişmeler yaşandı. Dilan Polat'ın kardeşleri Can ve Sıla Doğu'nun da içlerinde bulunduğu 11 şüphelinin tahliyesine karar verildi. Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunanDilan Polat ile ilgili ise savcılık ilk kez 'tahliye edilsin' talebinde bulundu. Savcılığın Polat'ın 7 aydır tutuklu bulunması ve intihar etme riski nedeniyle tahliyesini istediği öğrenildi. Hakim adli tıp raporunu ve şüphelilerle olan yakınlığını gerekçe göstererek ret cevabı verdi.

İstanbul merkezli olarak yürütülen soruşturma kapsamında, fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günler Polat'ın kardeşleri Can ve Sıla Doğu'nun da bulunduğu 11 şüphelinin tahliyesine karar verildi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?