Savcıyı makamında tehdit eden "doktor" adliyeye ters kelepçe getirildi

İhtiyaç olmamasına rağmen devletten para koparmak için yenidoğanları anlaştıkları özel hastanelerdeki yoğun bakım ünitesine yönlendiren şebeke 12 bebeğin ölümüne neden olmuştu. Şebekeye ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Y.E.'nin tehdit edilmesiyle ilgili gözaltına alınan ve aralarında görüntüdeki Mustafa Kemal Zengin isimli şahsın da bulunduğu şüphelilerden 8'i başı önde, ters kelepçeyle adliyeye sevk edildi.

TERS KELEPÇEYLE GETİRİLDİLER

İstanbul, Çorlu ve Tekirdağ'da gerek olmadığı halde özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin bir süre önce soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı Y.E. ise makamında tehdit edilmişti.

Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve 11 şüpheli gözaltına alındı.

Savcıyı tehdit eden şüphelilerden 8'i ifadelerinin alınası için Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilirken, 3 şüphelinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

Hizbullah saldırısında, İsrail Genelkurmay Başkanı öldürüldü! İzlanda - Türkiye maçı buzlu zeminde ve -3 derecede oynanacak Kredi kartından 750 liralık katkı payında detaylar belli oldu Savcıyı makamında tehdit eden "doktor" adliyeye ters kelepçe getirildi 8 yaşındaki çocuğa "Seninle sevgili olacağım" dedi Gram altın yeni haftaya hareketli başladı