Savcıyı makamında tehdit eden "doktor" adliyeye ters kelepçe getirildi

BEBEK BAŞINA 8 BİN TL

Doktorun yönlendirmesiyle beraber içerisinde doktorların, hemşirelerin olduğu pek çok kişi yenidoğan çocukların hasta olmasa dahi onların belirledikleri hastanelerde, anlaştıkları hastanelerde İstanbul, Çorlu ve Tekirdağ’da 8 tane özel hastane ile anlaşmışlardı ve özel hastanelerde yoğun bakım ünitelerine taşıyıp çocukları o noktalarda uzunca süre tutuyorlardı.

Devletin özel hastane dahi olsa yapılan tedaviler neticesinde SGK’nın özel hastanelere ödediği bir ücret vardı. Yenidoğanlar için yoğun bakım ünitesinde günlük 8 bin TL’ye kadar fiyat ödeniyordu. Amaçları ise bebekleri yoğun bakımda ne kadar fazla tutarlarsa devleti o kadar fazla dolandırmaktı. Bu sayede devleti yüz milyonlarca lira zarara uğrattılar.

Rojin Diyarbakır’da toprağa verildi, tabutu kadınlar omuzladı Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Dünyanın süper güç ülkeleri belli oldu Ne Suudi Arabistan ne Rusya! En çok petrol üreten ülkeler açıklandı Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı?