Savcıyı makamında tehdit eden "doktor" adliyeye ters kelepçe getirildi

Gazeteci Emrullah Erdinç, ortaya çıkardığı savcıyı makamında tehidt görüntüsünü YouTube kanalında şu sözlerle anlatmıştı:

"Bir anne ‘Doğum yaptım, süt vermek istiyorum, 14 gün boyunca hastaneye gittim ve göremedim’ diyor. Birden bire fenalaştı denildi ve yoğun bakıma alındı. Mali Şube Müdürü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı araştırmalar sonucu korkunç gerçek ortaya çıktı.

Yoğun bakım üniteleri dolsun diye, günlüğü sadece 8 bin liraya fatura edebilmek için 14 gün boyunca, hastanelerde yatmaması gereken bebeklerin hastanede yatırıldığı ve akabinde -doktorların da yer aldığı- bu çetenin, 1 milyarın üzerinde haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

1 milyar kazanabilmek için 12 bebeğin ihmalle ölümüne yol açtıkları da ortaya çıkmış oldu.
14 gün boyunca o süre içerisinde yeni doğan bebekleri yoğun bakım ünitesinde bekletiyorlar, bu birinci aşama."

Rojin Diyarbakır’da toprağa verildi, tabutu kadınlar omuzladı Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti "Vatan için ölür müsün?" Tüm dünyada ülke ülke sonuçları belli oldu! Dünyanın süper güç ülkeleri belli oldu Ne Suudi Arabistan ne Rusya! En çok petrol üreten ülkeler açıklandı Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı?