Savcıyı tehdit edip 10 bebeği öldüren Yenidoğan Çetesi iddianamesi tamamlandı! Mesajlar kan dondurdu! "Tüpünü çek yaşamaz zaten"

"O PARAYI KURTARAYIM ALEM YAPARIZ"

- Hakan Doğukan Taşçı: Tamam ama hasta çok dayanmaz haberin olsun akciğerleri boydan boya kapanmış.

- Hasan Basri Gök: O çocuk ölecek rüyamda gördüm.

- Hakan Doğukan Taşçı: Satürasyonu ona kadar düşmüş yani çok dayanmaz sevkini hızlıca yapmamız lazım ölürse başımıza da sıkıntı olacak.

- Hasan Basri Gök: Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Gidip babayla anayla görüşeceğim şimdi bugün parayı alacağım. Kanka bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım.

Örgüt lideri olduğu iddia edilen Dr. Fırat Sarı ile hemşire Hasan Basri Gök arasındaki hesap hareketleri de dikkat çekti. Hasan Basri Gök’ün hesabına 7 ayda doktor Fırat Sarı ve Fırat Sarı’nın sahibi olduğu sağlık hizmetleri şirketinin hesabından 222 bin 880 lira yattığı fezlekede yer aldı.

Devlete milyonlarca lira borçları var! İşte o liste Rojin'in Google aramaları sır perdesini araladı NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti... Evimin altından fay hattı geçiyor mu? Hangi bölgeler risk altında? EHRAM GİYEN EMEKÇİ ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA NEFRET KUSTULAR...