Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Türkiye'nin ne kadar savunma bütçesi var?

Ortadoğu'da tansiyon düşmezken, 3. dünya savaşı söylentileri de güçlendi. Hal böyleyken son yıllarda, küresel askeri harcamalar hızla artış gösterdi. Peki dünyanın en pahalı ordusu hangisi? Türkiye'nin ne kadar savunma bütçesi var? İşte detaylar...

Son yıllarda, küresel askeri harcamalar hızla yükselirken, sebep olarak dünya genelinde güvenlik endişelerinin ve jeopolitik gerilimlerin artması olarak gösteriyor.

Birçok ülke, savunma bütçelerini artırarak askeri kapasitelerini güçlendirmeye çalışmaktadır.

 Bu durum, yeni nesil silah sistemlerinin geliştirilmesi ve mevcut askeri teknolojilerin modernizasyonu için büyük yatırımlar yapılmasını beraberinde getirmektedir.

Özellikle son dönemde, olası bir üçüncü dünya savaşı senaryosu üzerine yapılan tartışmalar, askeri bütçelerin artışında önemli bir rol oynamaktadır.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı