Scottie Wilbekin'den kötü haber: sağ diz ön çapraz bağı koptu, ameliyat olacak

Euroleague'in ilk haftasında Olympiacos'u deviren Fenerbahçe Beko galibiyete sevinemedi. Maçta sakatlık yaşayan Scottie Wilbekin’in hastanede yapılan kontrollerinde sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiği ve ameliyat edileceği açıkladı. Yıldız ismin en az 6 ay parkelerden uzak kalması bekleniyor.

Scottie Wilbekin'den Fenerbahçe Beko'ya kötü haber... Sarı-Lacivertliler Euroleague ilk hafta maçında Yunan ekibi Olympiakos ile Ataşehir'de karşılaşırken Wilbekin sakatlık yaşadı. 

Maçın ilk çeyreğinde sakatlık yaşayan ABD'li yıldız, maça devam edemedi ve kenara geldi. Sarı-lacivertliler, karşılaşmanın ardından Scottie Wilbekin’in sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

EN KÖTÜ SAKATLIK

Yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Scottie Wilbekin, 4 Ekim Cuma günü (bugün) oynanan Olympiacos karşılaşmasında sağ diz bölgesinden sakatlık yaşamıştır. Sporcumuzun Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde yapılan kontrollerinin ardından ön çapraz bağ yırtığı tespit edilmiş olup oyuncumuzun ameliyatı planlanmıştır. Scottie Wilbekin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Galatasaray'dan uyarı: "Osimhen maskeleri stada alınmayacak" Türk futbolunda skandal: Gözlemci ile hakem arasında cinsel ilişki Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları! İlk sırada bakın kim var
Sonraki Haber