Sean Diddy Combs olayı büyüyor: Sızdırılan ses kaydında Beyonce mi var?

Justin Bieber'ın da kurbanlardan biri olduğu iddia edilen rapçi Puff Diddy'nin seks ticareti davasında sızdırılan bir ses kaydı gündeme oturdu. Beyonce'ye ait olduğuna inanılan ses, Diddy'nin kötü şöhretli partilerine katıldığını itiraf ediyor

'Puff Diddy' diye bilinen ya da sadece 'Diddy' olarak anılan dünyaca ünlü rap şarkıcısı Sean Combs'un seks ticareti, küçük çocukları istismar etme, şantaj yapma gibi bir yığın iddiayı içeren skandal suç listesine hepimizin yakından tanıdığı bir dolu ünlü isim de dahil oldu.

Jennifer Lopez, Beyonce, Jay-Z, Kardashian'lar gibi birçok ismin ya Diddy'nin mağduru ya da suç ortağı olabileceği konuşuluyor.

Combs'un, bazen günlerce süren, genellikle kayıt altına alınan 'Freak Off' adlı partileri çoğunlukla evlerinde düzenlediği ve bu partilere katılmaya mecbur kıldığı kişileri cinsel ilişkiye girmeye zorladığı, elindeki kayıtlar nedeniyle bu kişilere şantaj yaptığı gibi iddialar silsilesi var.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim