Sean Diddy Combs olayı büyüyor: Sızdırılan ses kaydında Beyonce mi var?

SIZDIRILAN SES KAYDI

Habertürk'te yer alan habere göre; Şimdi, devreye Beyonce girdi. Beyonce'nin de yer aldığı iddia edilen sızdırılmış bir ses kaydı, onun seks ticareti suçlamaları arasında Diddy ile olan bağları konusunda hararetli bir tartışmaya yol açtı.

Ses kaydında Beyonce'ye ait olduğuna inanılan bir ses, Diddy'nin kötü şöhretli partilerine katıldığını itiraf ediyor, ancak iddia edilen seks suçları hakkında herhangi bir bilgisi olduğunu reddediyor. Ses, Beyonce'nin Diddy'nin iddia edilen suçlarından haberdar olup olmadığı ve onun eylemlerinde suç ortağı olup olmadığı konusunda tartışmanın fitilini ateşledi.

Zaten bir süredir Jay-Z'nin de Diddy'ye benzediği, yakında onun olayının patlayacağı gibi dedikodular ortalıkta dolaşıyordu.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim