Sean Diddy Combs olayı büyüyor: Sızdırılan ses kaydında Beyonce mi var?

Diddy'nin büyük organizasyonlarına katıldıkları, fotoğraf ve videolarla sayısız kez kanıtlanan Jay-Z ve Beyonce'nin de Sean Diddy'nin işlediği suçlara ortak olduğunun düşünülmesi, ünlü çifte tepki yağmasına neden oldu.

Hem Beyonce hem de Jay-Z, Instagram'da patır patır takipçi kaybetti bu hafta. İkili, bir günde 4'er milyon takipçiyi birden yitirdi.

"BEYONCE VE JAY-Z ÇİFTİ DE AYNI SUÇ LİGİNDE"

Jay-Z, Beyonce, Combs'la ve Combs'un isteği üzerine o dönemki kız arkadaşı Jennifer Lopez'le birlikte çalışan R&B şarkıcısı Jaguar Wright da açıklamalarıyla soruşturmayı bambaşka bir noktaya taşıdı. Wright, Diddy ile aynı ligde olduğunu iddia ettiği Jay-Z ve Beyonce aleyhine ifade vermeye hazır üç mağdurla irtibat halinde olduğunu söyledi.

Beyonce ve Jay-Z çifti için "Kötü şeyler yapıyorlar" diyen Wright, Jennifer Lopez'in önlenemez yükselişini 'Freak Off' partilerine katılım sağlamasıyla açıkladı.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim