Seçil Erzan davasında yeni gelişme! İnternet aramaları ve konuşmaları ortaya çıktı! Erzan 'İnsanların hayatlarını bitirdim' demiş!

Aralarında Arda Turan ve Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklu bulunan Seçil Erzan'ın telefonu incelendi. Bilirkişi raporunda ise Erzan'ın internet aramalarından mesajlaşmalarına kadar her şey ortaya çıktı. İşte Seçil Erzan davasında son durum!

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın el konulan telefonuna ilişkin yeni bir bilirkişi raporu hazırlandı. 

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak