"Denizde kum Seçil'de para" Seçil Erzan tekrar hakim karşısına çıktı

"BAKLAVALAR GETİRİRDİ"

Duruşmada savunma yapan sanık Erzan, "Mojtaba Haghani üniversiteden çok yakın arkadaşımın eşidir. 2020 - 2021 döneminde borç-alacak şekilde para alışverişi oldu aramızda. Para bulmak zorunda olduğum dönemlerde Mojtaba'dan destek istedim, daha sonra faiziyle birlikte geri aldı. Bozcaada'nın ipotekli olduğu dönem ipoteği kaldırıp satmayı planlıyordum. Mojtaba ile 'ne yapabiliriz' diye oturup konuştuk, kendisi Süleyman Aslan ile zaten tanışıktı. İkisi de çok sık şubeye gelirdi, hatta Mojtaba gayet keyifle gelirdi şubeye baklavalar falan da getirirdi.

Oturup konuştuk ve ben 'Süleyman Aslan bana o parayı vermez' dedim. Bana 'ben görüşür hallederim, bana güven' dedi. Sonra da istediğim parayı 4 milyon almak şartıyla kabul etmişti. Ayrıca Aslan'dan 10 milyon para alıp 14 milyon olarak ödedim ama seneti alamadım. Süleyman Aslan'a fazladan 3 milyon dolar ödedim ve senetleri alamadım" dedi.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek Türkiye'de yanardağ püskürme riski keşfedildi