"Denizde kum Seçil'de para" Seçil Erzan tekrar hakim karşısına çıktı

DENİZDE KUM SEÇİL'DE PARA

Müşteki sanıklar Süleyman Aslan ve Mojtaba Haghani'den sadece senet ile para aldığını söyleyen Erzan, "Bir banka müdürü banka fonu için senet mi imzalatır? Kapının önünde para verilir? Herkes neyin ne olduğunu biliyordu. Ben Mojtaba'dan borç aldım ve faiziyle geri ödedim. Ona borcum kalmamıştır. Beni de her zaman senet için arardı fon için değil. Sonradan onunla aramızda çok ciddi problemler oldu, bana çok kötü davrandı, Merve ve Tanın ile birlikte. Beni Merve'nin ofisine çağırırdı, kapıyı Mojtaba açardı. Odaya kitlenirdim, ofiste yüzümde sigara söndürüldü. Su bardakları fırlatıldı.

Bana 'bir fon var siz Fatih Terim ile bu parayı yediniz, Hakan Ateş ile kaçırdınız' diye ütopik şeyler söylüyorlardı. Denizde kum Seçil'de para, yani böyle bir paranın varlığını düşünüyorlardı. Böyle bir para, böyle bir fon yok diyordum bana 'Seçil bul' diyorlardı. Ne yaparsan yap bu parayı getir diyorlardı. Çok seviliyordum o zamanlar, herkes beni el üstünde tutuyordu, saçımın teline zarar gelse 50 kişi geliyordu. Para bir yerden geliyordu ve herkes ne olduğunun çok da farkındaydı" şeklinde konuştu.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek Türkiye'de yanardağ püskürme riski keşfedildi