Sedat Peker'in avukatı "parti kuruyor" iddialarını yalanladı

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker'in parti kuracağı iddia edildi. Sosyal medyayı son yıllarda etkili kullanan ve paylaşımlarıyla gündem olan Peker'in dijital tecrit altında bulunduğu Dubai'den Türkiye’ye dönerek "Halkın Sesi Partisi" adıyla bir siyasi parti kurmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Peker'in parti kuracağı iddialarının haber sitelerine düşmesi üzerine X hesabından bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Avukat Barkın, şu ifadeleri kullandı:

SEDAT PEKER'LE İLGİSİ YOK

“Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker’in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan 'Halkın Sesi Partisi' isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir.”

Fenerbahçe duble yaptı, zirveye bir adım daha yaklaştı! Bazı ürünleri besin değeri azalmadan tüketmek mümkün! İşte o yöntem! Ertuğrul Doğan: Trabzonspor’un emeğini hiçe saydı!
Sonraki Haber