Sefirin Kızı 46. son bölüm izle

Sefirin Kızı 46. bölüm full izlenmek için yayında. Star TV ekranlarının fenomen dizisi Sefirin Kızı 46. bölüm tamamı kesintisiz olarak tek parça halinde Puhutv platformunda.

Sefirin Kızı 46. bölüm ile Star TV ekranlarında gösterime girdi. Başrollerinde Engin Akyürek’in oynadığı Sefirin Kızı dizisinin son bölümü 29 Mart Pazartesi akşamında yayınlandı. Sefirin Kızı son bölümünde, Sedat’ın korkunç planı sonrasında Sancar bir anda kendisini kaçak durumunda bulmuştur. Ancak o halen Mavi’nin masumiyetine karşılıksız olarak inanmaktadır.

Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Sedat halen yaşam mücadelesi vermektedir. Güven yaşananları lehine çevirebilmek için her şeyi kontrol altına almak kaydıyla gözünü karartarak çok büyük bir risk alır. Sancar’ı bulmak için yaptıkları da başka canların zarar görmesine sebebiyet verecektir.

Sefirin Kızı 46. bölüm

Elvan da Yahya’nın tepkisiyle kendi hayatına dair yaptığı tercihleri sahiplenmeye devam eder. Daha sonrasında yaşayacağı büyük yüzleşmeyle de omuzlarından geçmişin yükünü de atmış olacaktır. Bu esnada da Bora’nın aklına ektiği bir şüphe onu yeniden telaşlandıracaktır.

Sancar için bütün umutlar yavaş yavaş sona doğru gelirken Mavi, Sancar’ın kurtuluşu için her şeyden vazgeçmeye çoktan hazırdır. Hem Sancar hem de Mavi, içine düştükleri cendere yüzünden kendi yok oluşlarına neden olacak kararların eşiğine kadar gelmişlerdir.

Sefirin Kızı 47. yeni bölümü gelecek hafta 5 Nisan Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında olacak.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle