Sefirin Kızı Sahra diziden neden ayrıldı? Deniz Işın Sefirin Kızı'nda neden yok?

STAR TV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Sefirin Kızı'nda ayrılık iddiaları bu kez Sahra için gündeme geldi. Diziye son katılan oyuncu Deniz Işın diziden ayrıldı. Peki Sefirin Kızı Sahra diziden neden ayrıldı, neden yok?

Sefirin Kızı Sahra diziden neden ayrıldı merak ediliyor. STAR TV'de yayınlanan Sefirin Kızı adlı dizide Sahra karakterini oynayan Deniz Işın, diziye son katılan oyuncuydu. Peki, Sefirin Kızı Sahra neden yok?

SEFİRİN KIZI SAHRA DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Sefirin Kızı dizisinin sonraki bölümlerinde; Sahra, Akın'ın mirasının kendisine bırakılmayacağını öğrenir. Kahraman, Sahra'yı sırf Akın'ın parası için yanında tutan ve tüm mülkünü Nare’ye bırakılacağını öğrenince onun ölümüne karar verdi. Ardından geçen hafta Sahra, Akın'ın intikamını almak için Sancar'a silah kaldırdı, ancak Gediz ondan önce harekete geçti ve Sahra'yı vurdu. Dolayısıyla son birkaç bölümde Sahra’nın sevgilisi gibi davranan Gediz, onun sonunu getiren kişi oldu. Sahra’nın vurulması ve ölmesiyle Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisine veda etti.

Sefirin Kızı Sahra geri dönecek mi?

Sefirin Kızı dizisinde Sahra karakteri senaryo gereği vurularak diziden ayrıldı. Çünkü Sahra ile Gediz’in yaşadığı aşk bitmişti. Öte yandan intikam almak için gelen Sahra, Sancar’ı öldürmek için yapmış olduğu plana kendisi düşerek sonunu getirdi. Özetle senaryoda vurularak hayatını kaybeden Sahra, dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alamayacak. Sefirin Kızı’nın Sahra’sı Deniz Işın kimdir?

Hangi dizilerde oynadı?

Deniz Işın 28 Mayısıs 1992'de İzmir'de doğdu. 1.69 cm boyunda, 54 kg ağırlığındadır. İkizler burcuna sahip olan oyuncu, Ege Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimi de alan genç oyuncu, malzeme Bilimi ve Mühendisliği üzerinde yapmıştır. İstanbul ve İzmir'de 3 yıl oyunculuk eğitimi almış olan bu güzel oyuncu, farklı kurum ve kuruluşlarda rol almış, ardından dizilerde yan rol olarak yer almaya başlamıştır. Deniz Işın güzelliği ve oyunculuk becerileri ile Sefirin Kızı dizisinde Sahra karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Deniz Işın’ın rol aldığı diziler

2019 – Her Yerde Sen (Merve Mutlu)

2020 – İyi Günde Kötü Günde (Seda)

2020 – Sefirin Kızı (Sahra)

İşte Semih Çelik tarafından katledilen İkbal'in son görüntüsü! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! Macron'un İsrail çağrısına Netanyahu'dan cevap: Ayıp!
Sonraki Haber