Sefo'dan bir ilk! Köstebekgiller filminin kadrosuna katıldı

Rap müziğin popüler ismi Sefo, büyük küçük herkesin severek izlediği “Köstebekgiller” in, yeni sinema filmi “Köstebekgiller Ata Tohumu Muhafızları” nın kadrosuna katıldı. Sefo filmde kendini oynayacak.

Rap müziğin popüler ismi Sefo, büyük küçük herkesin severek izlediği “Köstebekgiller” in, yeni sinema filmi “Köstebekgiller Ata Tohumu Muhafızları” nın kadrosuna katıldı. 

KENDİNİ OYNUYOR!

Yapımcılığını Filmevi Yapım ve Plaza Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Ekin Pandır’ın üstlendiği, Beren Gökyıldız, Pınar Altuğ Atacan, Beyti Engin, Mehmet Aybars Kaya, Jennifer Boyner’in oyuncuları arasında yer aldığı Köstebekgiller Ata Tohumu Muhafızları” na konuk olan sanatçı, filmde kendini oynuyor ve Doğanın Ritmi Rap Müzik Festivali’nde sahne alıyor. 

 SEFO İLK KEZ SİNEMA FİLMİNDE

İlk kez bir sinema filminde oynayan Sefo; “Çocukları seviyorum, onlar da beni seviyorlar. Çocukların çok sevdiği bir filmde onlarla buluşacağım için mutluyum” dedi.

Halkbank verimlilik ve tasarruf konusunda öncü adımlar atıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cuma namazı çıkışı açıklamalar Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor
Sonraki Haber