Şehit İsmail Heniyye’nin fotoğrafı AK Parti grubu sıralarına koyuldu!

Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Gazze'deki soykırımını TBMM Genel Kurul kürsüsünde anlattı. O anlarda meclisten gelen görüntüler dikkat çekti. Şehit İsmail Heniyye’nin fotoğrafı AK Parti grubu sıralarına koyuldu. HÜDA PAR'lı milletvekillerinin sıralarında da Heniyye'nin fotoğrafları yer aldı. Mahmut Özer, Adil Karaismailoğlu, Hulusi Akar, Süleyman Soylu gibi isimlerin boynunda ise Filistin atkıları yer aldı.

Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Gazze'deki soykırımını TBMM Genel Kurul kürsüsünde anlattı. O anlarda meclisten gelen görüntüler dikkat çekti.

Şehit İsmail Heniyye’nin fotoğrafı AK Parti grubu sıralarına koyuldu.HÜDA PAR'lı milletvekillerinin sıralarında da Heniyye'nin fotoğrafları yer aldı. Mahmut Özer, Adil Karaismailoğlu, Hulusi Akar, Süleyman Soylu gibi isimlerin boynunda ise Filistin atkıları yer aldı.

HÜDAPAR MİLLETVEKİLLERİ AYAĞI KALMADI, ALKIŞLAMADI

Öte yandan HÜDA PAR milletvekillerinin Mahmud Abbas’ı alkışlamadı ve ayağa kalkmadığı görüntülendi.

İsrail askerleri bir Filistinlinin naaşını tekmeleyip çatıdan attılar! MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman... Şenol Güneş'ten dikkat çeken çıkış: Anormal şeyler oldu!
Sonraki Haber