Şehit kokusu satan parfümcü istismarda farklı bir seviyeye ulaştı

Online satış yapan bir parfümcü ürünlerine verdiği isimlerle sosyal medyada gündem oldu. "şehit kokusu" adı altında parfüm satan girişimcinin diğer ürünlerine verdiği bazı isimler ise "Mevlana kokusu", "Mekke kokusu", "Bedir kokusu", "Kaşmir kokusu" ve "Payitaht kokusu" 

This browser does not support the video element.

Uyanık parfümcü sosyal medyada paylaştığı videolarla "şehit kokusu" pazarlamaya kalktı. Tepki çeken "6 çeşit koku" arasında yer alan "şehit kokulu parfüm" için "Şehitlerimizi bile istismar edip fırsatçılığa dönüştürmüşler! İstismar edilenlerde Her gün çıta yükseltiyorsunuz. Yazık!" şeklinde yorumlar yapıldı.

ALGI OPERASYONU DEDİ

Paylaştığı videoya tepkiler yağınca yeni bir video paylaşan uyanık parfümcü, kendisine yönelik tepkileri algı operasyonu olarak yorumladı.

"Bu kardeşiniz 15 ay Şırnak'ta askerlik yapmış vatandaştır. Benim ne kadar Türk milliyetçisi olduğumu bilirler. Parfümlere Davidoff vs. gibi isimler desem hiç rahatsız olmazlar ama Türkçe isimler kullanmam onları rahatsız ediyor" pişkinliğinde bir açıklama geldi.

TCG Anadolu ve 15 savaş gemisi Boğaz'da: KKTC'den de mesaj verilecek! Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasında Öğrenciyi ezdi, başka yere taşıdı, "balkondan düştü" süsü verdi Aracında kaçak ürünler yakalanan CHP'li Ediz Ün hakkında sıcak gelişme Yaya geçidinden geçmek isteyen kadına son sürat çarptı Cem Garipoğlu'nun mezarı ne zaman açılacak?