Şehit oğlunu sedyede son yolculuğuna uğurladı

Kuzey Irak'ta şehit düşen sözleşmeli er Ahmet İnce, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin hastanede tedavi gören babası, cenazeye sedyede katıldı.

Sözleşmeli er Ahmet İnce'nin cenazesi ilk olarak Kırıkhan'daki baba evine getirilerek burada helallik alındı. Ardından şehidin naaşı Kırıkhan Belediyesi Mezarlık Kompleksine götürüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından Kırıkhan Şehitliğine götürülen şehit Sözleşmeli Er Ahmet İnce, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuayip Alpay, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay milletvekilleri, askeri erkan ve şehit yakınları katıldı.

HABERİ HASTANEDE ALDI

Cuma günü komşusu ile tartıştığı sırada yaralandığı ve oğlunun şehit haberini hastanede aldığı öğrenilen baba Ali İnce ise yaralı şekilde sedye ile cenazeye katıldı.

Seren Serengil'den dikkat çeken tarikat açıklaması! "Kaldırılsın" 29 Eylül 2024 Orman yangını bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı!
Sonraki Haber