Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz'dan yürek yakan 'telsiz' açıklaması: Başımdan aşağı kaynar sular döküldü!

Ümraniye'de Yunus emre Geçti'nin silahlı saldırısında şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz, acı haberi telsiz anonsuyla öğrendiğini anlattı.

Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan ve hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre Geçti'nin (19) polis merkezinden kaçtıktan sonra polislerce yakalanması sırasında çıkan arbedede silahla ateş etmesi sonucu şehit olan Şeyda Yılmaz'ın Sivas'taki babaevine taziye ziyaretleri devam ediyor.

Taziyeleri kabul eden şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın polis memuru eşi Semih Yılmaz, AA muhabirine, olayın yaşandığı günden bugüne kadar zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği Altın fiyatlarında tarihi zirve! Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak? Kredi kartı borç yapılandırılmasında ne kadar ödenecek?