Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz'dan yürek yakan 'telsiz' açıklaması: Başımdan aşağı kaynar sular döküldü!

"BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ"

Yılmaz, olayın yaşandığı gün kendisinin de görevde olduğunu belirterek, "Biz aynı vardiyada çalışıyorduk. 17.15'te evden çıktım. Yanlış hatırlamıyorsam, 22.00 ya da 23.30 gibi telsiz sesi duydum. 'Dudullu Polis Merkezi'ndeki polis yaralandı' diye, hemen eşimi aradım. Açmadı, çok merak ettim. Oradaki silah arkadaşlarıma ben burada duramıyorum, beni götürün dedim. Yolda giderken silah arkadaşım, 'kardeşim vurulanlardan birisi de senin eşinmiş' dedi. Öyle olunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne yapacağımı bilemedim." diye konuştu.

Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! Ersin Düzen Sergen Yalçın'ın yeni takımını resmen açıkladı Emekliye 24 bin TL banka promosyonu! Promosyon oranları güncellendi Kredi kartı borç yapılandırılmasında ne kadar ödenecek?