Selçuk Bayraktar, Akıncı B'nin performans dayanım test uçuşunu paylaştı

Çorlu Hava Üssü'ndeki çalışmaları kontrol eden Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Akıncı B'nin ilk performans dayanım test uçuşuna ait görüntüleri paylaştı. Bayraktar, "Akıncı da orucunu 35.000 ft'te bizimle birlikte açtı. Hayırlı Ramazanlar." dedi.

This browser does not support the video element.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Akıncı B'nin ilk performans dayanım test uçuşuna ait görüntüleri yayınladı. Bayraktar paylaşımına, "Akıncı da orucunu 35.000 ft'te bizimle birlikte açtı. Hayırlı Ramazanlar." notunu düştü.

Çorlu Hava Üssü'ndeki çalışmaları kontrol eden ve ekiple iftar yapan Selçuk Bayraktar, "Bugün Akıncı B'nin performans uzun dayanım uçuşunu takip etmeye geldik. Aynı zamanda Çorlu Hava Üssü'ndeki ekip arkadaşlarımızla iftar yapmaya geldik. Bir yandan Akıncı B'nin eğitimleri de devam ediyor. Bir uçağımız Saroz Körfezi üzerinde 35 bin fitte, diğer hava aracımız piste iniş kalkış eğitimlerine devam ediyor. Hatta arkada görebilirsiniz şu an son yaklaşmada, birazdan yavaşlayıp duracak. Bizim için özellikle tüm geliştirdiğimiz araçların en güzel taraflarından birisi de sahada olan testleri, geliştrime faaliyetleri, onun da ötesinde harekat sahasındaki kullanım faaliyetleri" dedi.

5 kişinin öldüğü ''makas atma'' faciasında karar belli oldu! İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya: Tamam uzatmasın! 120 bin TL'lik telefon için geceden kuyruğa girdiler Genç başkan gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti İYİ Partili Çömez'in buğday mezarlığı algısı elinde patladı! Fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı