Selçuk Bayraktar ilk yalnız uçuşunu gerçekleştirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, ürettiği İHA ve SİHA'larla terörle mücadeleyi olumlu yönde etkileyen BAYKAR'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, hava aracı ile ilk seferini İstanbul'dan Tekirdağ'a gerçekleştirdi. Bayraktar, o anların videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar, "İlk yalnız seyrüseferimi yapıyorum. 1200 ft'ten Silivri üzerinden Tekirdağ'a doğru devam ediyorum” ifadelerini kullandı...

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar hava aracı ile ilk seferini İstanbul'dan Tekirdağ'a 1200 fit yükseklikte uçarak gerçekleştirdi.

Bayraktar, hava aracı ile yaptığı ilk seferinin videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “İstanbul Tekirdağ bir iki kalkıyor. Bir kişilik boş yerimiz mevcut. Motor gürültüsü çok ve ses duyulmadığından alt yazı: İlk yalnız seyrüseferimi yapıyorum. 1200 ft'ten Silivri üzerinden Tekirdağ'a doğru devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni bir aşka yelken açmıştı! İşte Arzum Onan'ın evlilik açıklaması... Ludditler Haklı mıydı? İbrahim Hatipoğlu: Biz bu akşam Kadıköy'e kepenk indirttik!
Sonraki Haber