Semih Çelik bilgisayarındaki verileri silmiş! Gözler İkbal ve Ayşenur'un telefonunda

Polis ekipleri, Semih Çelik'in kullandığı elektronik cihazlarını da incelemeye aldı. Çelik'in açılan bilgisayarında İkbal Uzuner ile ilgili çektiği, Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video tespit edilirken bilgisayardaki diğer bütün verilerin silindiğini belirledi.

BÜTÜN DOSYALARI SİLMİŞ

Topkapı Surları'ndaki vahşete ilişkin soruşturma sürüyor. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner isimli iki kadını canice katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in bilgisayarında, İkbal Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video dışındaki tüm verilerin silindiği belirlendi.

Uzuner'in telefonundaki şifre kırıldı. Ayşenur Halil'in ise IPhone marka cihazı için ise teknoloji deviyle iletişime geçildi. 

Gençlik kolları üyesi Betül Önderoğlu feci kazada can verdi Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi VAHŞET ÖNCESİ BİLGİSAYARINDAKİ BİR DOSYA HARİÇ HER ŞEYİ SİLMİŞ Dünyanın en güzel 100 kadını açıklandı! 3 Türk listeye damga vurdu Şırnak'ta MHP'den yüzlerce kişinin katıldığı açılış Corendon Airlines uçağı Antalya'da düşme tehlikesi atlattı