Semih Çelik cinayetleri İkbal Uzuner ile birlikte mi planladı! Savaş Kurtbaba'dan bomba iddialar: İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!

Sur vahşetinde bomba iddialar gündeme geldi. Emekli Cinayet Büro Amirliği Polisi ve Dedektif Savaş Kurtbaba, cinayetleri İkbal Uzuner ve Semih Çelik'in birlikte planlamış olabileceğini belirterek "İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti." dedi. Kurtbaba ayrıca Semih Çelik'i daha önce de cinayet işlemiş olabileceği iddiasında bulundu.

Emekli Cinayet Büro Amirliği Polisi ve Dedektif Savaş Kurtbaba, Kanal D'de Hakan Ural ve Ferda Yıldırım'ın Neler Oluyor Hayatta programına konuk oldu. 

Kurtbaba, geçtiğimiz cuma günü İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katlettikten sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden Semih Çelik olayı ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi. 

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı "İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Şampiyonluğun favorisi belli oldu: Süper Lig'de hiç unutulmayacak son! Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Transferi İspanyollar yazdı: Arda Güler, Türkiye'ye geri mi dönüyor?