Semih Çelik cinayetleri İkbal Uzuner ile birlikte mi planladı! Savaş Kurtbaba'dan bomba iddialar: İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!

"İKBAL KURBAN OLACAĞINI BİLEREK SURLARA GİTTİ"

Semih Çelik'in kafasını kopararak surlardan attığı İkbal Uzuner için "Kurban olacağını bilerek oraya gitti" diyen Kurtbaba "Bu kadar vahşice öldürüleceğini düşünmemiş olabilir. Semih, 'İkimiz de aynı anda atlayacağız.' diyerek kızı kandırmış olabilir." ifadelerini kullandı. 

Semih Çelik'in iki cinayeti de planlı bir şekilde işlediğini belirten Kurtbaba cinayet zamanına dikkat çekti. Kurtbaba "Cem Garipoğlu'nun mezarının açılıp DNA araştırması yapılması gündemi belki de Semih Çelik'in vahşetini hızlandırdı." dedi. 

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Şampiyonluğun favorisi belli oldu: Süper Lig'de hiç unutulmayacak son! Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... Transferi İspanyollar yazdı: Arda Güler, Türkiye'ye geri mi dönüyor?