Semih Çelik'in emniyet kaydından şok detaylar! Anne, Ayşenur'un ailesini uyarmış: Uzak durun!

İkbal Uzuner ve Ayşenur Hilal'i hunharca katleden Semih Çelik'in emniyet kaydına ulaşıldı. Daha önce kasap olarak çalıştığı öğrenilen Çelik'in annesinin Ayşenur Hilal’in ailesine oğluyla ilgili “uzak durun” uyarısı yaptığı ortaya çıktı.

Fatih’te kan donduran olay Türkiye’nin gündeminde bomba etkisi yarattı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, eski sevgilisi İkbal Uzuner’in kafasını koparıp vücudunu parçalara ayırdı. 

CANİ SEMİH ÇELİK'İN EMNİYET KAYDINDA ŞOK DETAYLAR

Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Semih Çelik’in olaydan yarım saat önce de sevgilisi Ayşenur Halil’i öldürdüğü ortaya çıktı. Semih Çelik’in emniyet kaydı ortaya çıktı. 

Emniyet müdürlüğünde kayıtlara geçen bilgilere göre Semih Çelik’in UYAP’ta şüpheli olarak kaydının olmadığı ancak 2022 ve 2023 yılında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi.

Bir kez intihara teşebbüs ettiği ifade edilen Semih Çelik için son bir yıl içerisinde toplam 6 kez hastene kaydı açıldığı vurgulandı.

KASAP OLARAK ÇALIŞIYORMUŞ

Semih Çelik’in kasap olarak çalıştığı ancak son bir yıldır işsiz olduğu da belirtildi.

Semih Çelik’le ilgili de bugüne kadar “kadına şiddet” kanunu kapsamında herhangi bir müracaatın olmadığı ve bu kapsamda tedbir kararının bulunmadığı da tespit edildi.

SEMİH ÇELİK'İN ANNESİNDEN 'UZAK DURUN' UYARISI

Ayrıca, Semih Çelik’in annesinin Ayşenur Hilal’in ailesine oğluyla ilgili “uzak durun” uyarısı yaptığı öğrenildi.

Ailenin ise “sorun çözülür” diye şikayetçi olmadığı ifade edildi.

CENAZESİNE SADECE 3 KİŞİ KATILDI

Öte yandan Semih Çelik'in güvenlik sebebiyle iptal edilen cenaze namazı dün akşam saatlerinde Kilyos Mezarlığı'nda kılındı.

MEZARINA İSİM YAZILMADI

Cenazeye Semih'ib ailesinden sadece babası, amcası ve kuzeni katıldı.

Semih Çelik'in mezarına isminin yazılmaması dikkat çekti.

Kaynak: Odatv

Aniden bastıran yağmur zor anlar yaşattı! MSB paylaştı! "Ateş Serbest-2024" faaliyetleri devam ediyor İran'da tüm uçuşlar iptal edildi!
Sonraki Haber