Sen Çal Kapımı 37. son bölüm izle

Sen Çal Kapımı 37. bölüm izlenmek için yayında. 27 Mart akşamında FOX TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı 37. bölüm full hd tek parça halinde FOXPlay platformu üzerinden izlenebilecek.

Sen Çal Kapımı 37. bölümü 27 Mart Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında sevenleriyle buluştu. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde; Eda şok bir haber alır. Selin’in hamile olduğunu öğrenen Eda bir an önce Serkan’dan uzaklaşma kararı alır. Serkan da Eda’nın bu tavırları sonrasında büyük bir yıkıma uğrar ancak bu kafa karışıklığına rağmen duyduğu aşka gölge düşmesini istemez.

Bu sefer de Serkan aşkı Eda için savaşacaktır. Eda da Selin’in gerçekten de hamile olup olmadığı haberinin peşine düşmeye kararlıdır. Peki, Selin gerçekten de hamile mi? Yoksa bu yaşananların hepsi birer oyun mu?

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serkan ve Eda’nın kavuşmasına “gerçek evlilik” gölgesi düşer. Eda bu evlilik gerçek bile olsa Serkan onu hatırladığı için mutludur. Ne olursa olsun Deniz ile evliliği iptal ettirecek, aşklarına devam edecekler, el ele her şeyin üstesinden geleceklerdir. 

Deniz’in Eda’ya olan aşkı ağır basar ve ortadan kaybolur. Eda ve Serkan, Deniz’i bulabilecek mi? Serkan ve Eda mutlu olacak mı?

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle