Sen Türkülerini Söyle yarışması başlıyor! TRT1 ekranlarında yayınlanan yarışmanın jüri üyeleri kim? İşte yarışma kadrosu...

2024 Sen Türkülerini Söyle yarışması ne zaman başlayacak? TRT1 ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yeni sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla’nın üstlendiği Sen Türkülerini Söyle programının jürisinde ise usta isimler yer alıyor. On bölüm yayınlanacak olan yarışmanın, her bölümünde yarışmacılar 2 ayrı tur için yarışacaklar. Gecenin ödülü ise 100 bin lirayı, iki turunda birincisi olan yarışmacılar paylaşacak. Peki, Sen Türkülerini Söyle yarışmasının yeni sezonu ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sen Türkülerini Söyle jürileri kim?

YARIŞMANIN ÖDÜLÜ NE?

Ekranların sevilen yarışması Sen Türkülerini Söyle yeni sezonu başlıyor. Birbirinden ünlü jüri üyelerinin yer aldığı şarkı yarışması Sen Türkülerini Söyle programını yine Turgay Başyayla sunacak. 10 bölümden oluşacak yarışmanın, her bölümünde yarışmacılar 2 ayrı turda yarışacak. yarışmacılar gecenin birincisi olmak ve 750 bin lira ödüllü “Süper Final”de yarışmaya hak kazanabilmek için etkileyici performanslar sergileyecekler. İşte Sen Türkülerini Söyle jüri üyeleri isimleri 2024!

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT 1'de yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" programı, Türk halk müziği severler için keyifli bir müzik şöleni sunuyor.  Müzik severlerin heyecanla beklediği TRT 1’nin yarışma programı “Sen Türkülerini Söyle” 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de üçüncü sezonuyla TRT 1’de başlıyor.

Hamster Kombat günlük şifre 5 Ekim! Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var? 5 Ekim 2024 maç programı Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı
Sonraki Haber