Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklama: Karşılığını almasalar moralleri bitecekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Trabzonspor, evinde Konyaspor'u 3-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı. Müsabaka sonrası Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 7. hafta maçında Trabzonspor, evinde Konyaspor'u 3-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Müsabaka sonrası Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''DURUMUMUZ HİÇ İYİ DEĞİL''

"5 maçtan sonra kazanmak önemliydi. Daha önce kazanmamız gereken maçlarda puan kaybederek geldik. Durumumuz hiç iyi değil. Kazanmamız önemliydi. Oyuncularımız kazanma arzusunu gösterdi. Gol arayışlarında iyiydik. İsteklerimiz kalitemizle örtüşmedi sonrasında. Hatalarımız var. İkinci yarıda kendiliğinden panik geldi, kontrolü kaybettik. Onun dışında bakınca hak ettik.''

''KARŞILIĞINI ALMASALAR MORALLERİ BİTECEKTİ''

''Oyun düzenimiz, felsefemiz, ruhumuz emareler veriyor ama biz daha iyi işler yapmak zorundayız. Bugün için mutluyuz. Oyuncular emek verdiler, karşılığını almak önemliydi. Karşılığını almasalar moralleri bitecekti. Umarım dinlendikten sonra tekrar toparlanacağız. Göztepe maçına bakacağız. Bu maçla işimiz bitti. Yarından itibaren Göztepe maçına bakacağız."

Nasrallah'ın oğlu babasının öldürüldüğü yerde intikam yeminleri etti İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den rolü hakkında açıklama... MasterChef'te ilk kaptanlık oyunu! Yeni takım nasıl oluşacak?
Sonraki Haber