Şenol Güneş'ten dikkat çeken çıkış: Anormal şeyler oldu!

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, sahasında Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. Müsabaka sonrası Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Şenol Güneş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, sahasında Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı.

Müsabaka sonrası Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Şenol Güneş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ANORMAL ŞEYLER OLDU"

''Bu şekilde olmaz. Oyuncularımız sezon başı idman yapıp da fiziksel olarak düşüştelerse -ki, ya sakatlığı var, ya hazır değil, ya yorgun. Tamamen kopuk. Bunu suçlamak olarak söylemiyorum. Onlara da anlattım. Bunu düzeltmek zorundayız. Çünkü mevcut durum ayna gibi gözüküyor. Anormal şeyler oldu."

"BU SONUÇLAR BİZE YAKIŞMAZ

"Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır. Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz."

"BU MAÇI MAĞLUBİYET OLARAK YORUMLUYORUM"

"Bu maç bizim yeniden başlama trendimiz olmalı. İyi oynayıp kaybedersek umutlu olurduk. Bugün oyuncular yüzde 100'ünü vermedi. Kötü niyet var demiyorum ama bunları düzeltmeniz gerekiyor. Güçleri yetmese de savaşacaklar. Topu iyi kullanmayacaksa, iyi oynamayacaksa ben onu sahaya niye koyayım. Ona da yazık bana da. Bu maçı ben mağlubiyet olarak yorumluyorum."

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı! Galatasaray skoru koruyamadı, tur rövanşa kaldı! Alper Kul'un Güldür Güldür Şov'dan ayrılma sebebi ortaya çıktı!
Sonraki Haber