Serdar Ortaç kumarda kaybettiklerini açıkladı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programdaki itirafıyla gündem oldu. Programda hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortaç, kumarda kaybettiklerini tek tek açıkladı.

Yaptığı canlı yayınlar ile çok konuşulan Serdar Ortaç, geçmiş yıllarda kumar sevdası nedeniyle varını yoğunu kaybettiğini açıkladı. Serdar Ortaç'ın kumarda kaybettiklerini duyanların ağzı açık kaldı.

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde 'Serbest Vuruş' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı orada kumarda kaybettiklerini tek tek açıkladı. Ünlü şarkıcı şunları söyledi:

“Ev sahibi olmakta şart değil, kira da olur. Bir evin olsun bir tane gidebilecek araban olsun. Hadi araba da olmasın bir evin olsun ama ailen olsun. Arsa marsa 5- 10 tane bunları çocuklarına bırakacaksın zaten… Çocuklar da yiyecek onları ne yapacak bilmiyorum. Ben kumarda 10-15 tane ev kaybettim. Her yerde evim vardı. Ali Sami Yen stadının orada 11 katlı gökdelenim gitti. Bir tek bu evim kaldı bunun da borçları var. Olsun abi sağlığım gitti o gelsin.“

Müjde Uzman’ın yeni dizideki partneri belli oldu! Seni ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim Fenerbahçe'nin Union SG maçına Fransız hakem atandı
Sonraki Haber