Seren Serengil ve Hande Yener, Gebze'deki hayvan katliamına isyan etti!

Ünlü sanatçılar, Gebze'de yaşanan hayvan katliamına kayıtsız kalamadı. Protestolara katılan sanatçılar tepkilerini dile getirdi.

Dün Gebze'de meydana gelen ve kamuoyunda büyük yankı bulan hayvan katliamına ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. Seren Serengil ve Hande Yener, olay yerine giderek yetkililere tepkilerini gösterdi.

SİZ BU HAYVANLARI ÖLDÜRTTÜNÜZ

Olay yerine gelen Seren Serengil, yaptığı açıklamada yetkilileri sert sözlerle eleştirdi. Serengil, "Elimde kanun var. Sizin çıkarttığınız kanun. Bu kanuna göre nedensiz bir şekilde hayvanları öldürenlere hapis cezası var. Bu hayvanlar belediye başkanının açıklamasına göre eceliyle ve kazayla öldü. Siz kimi kandırıyorsunuz? Sizin neyi yalan söyleyip söylemediğinizi çok iyi biliyoruz. Siz bu hayvanları öldürttünüz. Ecel diyorsunuz. İğneler hayvanların üstündeydi. Hangi trafik kazası? Siz tüm çevik kuvveti de önümüze yığsan artık size bu konuda geçit yok. Bitti." şeklinde konuştu.

HANDE YENER OLAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Hande Yener de olay yerine gelerek Seren Serengil'e destek verdi. İki sanatçı, katledilen hayvanlar için adalet çağrısında bulundu.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Olayın yaşandığı andan itibaren sosyal medyada büyük bir tepki oluşmuştu. Ünlü isimlerin de olay yerine gelmesiyle birlikte bu tepkiler daha da büyüdü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, yaşananlarla ilgili gerekli tüm işlemleri yapacaklarını belirtti.

13 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı! 13 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları.. Krem Karamel tarifi: Evde kolayca yapacağınız lezzetli bir tatlı
Sonraki Haber