Sergio Ramos 2023'e kadar PSG'de

PSG & Sergio Ramos flörtünde imzalar atıldı... İspanyol yıldız, Fransız deviyle 2023'e kadar sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki savunma oyuncusu imzadan sonra "Harika oyunculardan oluşan bu kadronun bir parçası olmak ve takımızın kazanmasına yardımcı olmak istiyorum. Mümkün olduğunca çok kupa kazanacağız" dedi.

Fransız devi Paris Saint-Germain, 17 yıllık Real Madrid kariyerine bu yaz son veren İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos'u kadrosuna kattı. Liverpool'un Hollandalı yıldızı Giorgino Wijnaldum ve İtalya Milli Takımı'nın kalecisi Gianliugi Donnarumma'yı da bedaya kadrosuna katan PSG, 35 yaşındaki Ramos'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Real Madrid'e gözyaşlarıyla veda eden, İspanya Milli Takımı'nın EURO 2020 kadrosuna alınmayan Sergio Ramos ise "Paris Saint-Germain'e katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu, hayatımda büyük bir değişiklik ve yeni bir meydan okuma. Bunun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Harika oyunculardan oluşan bu kadronun bir parçası olmak ve takımızın kazanmasına yardımcı olmak istiyorum. Mümkün olduğunca çok kupa kazanacağız" diye konuştu.

ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK OYUNCULARINDAN BİRİ

PSG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Nasser Al-Khelaifi de, "Bugün Paris, çağımızın en büyük oyuncularından birini ağırlıyor. Sergio Ramos'un aramıza katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sergio en iyilerden biri. O doğuştan bir lider ve gerçek bir profesyonel. Tecrübesi ve hırsı ile kulüple mükemmel bir sinerji oluşturdu. Onu PSG formasıyla görmekten dolayı gurur duyuyorum ve taraftarlarımızın Ramos’a harika bir kaşılama yapacağını biliyorum" diye konuştu.

 

ACHRAF HAKİMİ 60 MİLYON EURO

Sağ bek sıkıntısını İnter'den Achraf Hakimi'yi transfer ederek çözen PSG, Faslı futbolcu için İnter'e 60 milyon euro bonservis ödedi. Milano ekibinin Serie A şampiyonluğunda müthiş  bir katkı sağlayan 24 yaşındaki futbolcu, geçen yaz İnter'e Real Madrid'den 40 milyon euroya transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın önliberosu Danilo'nun satın alma opsiyonunu 16 milyon euroya kullanan Mauricio Pochettino yönetimindeki PSG'nin transfer listesinde Lionel Messi de bulunuyor.

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber