Serhat Akın'ın vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı! Motosikletli saldırgan detayı

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

This browser does not support the video element.

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve YouTube yorumcusu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğradığı anlar bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğrayan Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın'ın, Ataşehir'deki özel hastanede tedavisi devam ediyor.

15 yaşındaki Suriyeli çocuğu intikam için öldürmüşler Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor TCG Anadolu ve 15 savaş gemisi Boğaz'da: KKTC'den de mesaj verilecek! Öğrenciyi ezdi, başka yere taşıdı, "balkondan düştü" süsü verdi Şehit kokusu satan parfümcü Aracında kaçak ürünler yakalanan CHP'li Ediz Ün hakkında sıcak gelişme