Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.

This browser does not support the video element.

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı.

Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Serhat Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.

Karadeniz haberi duyar duymaz şok geçirirken, ''Kapatın yayını! Benim meslektaşımın kanının aktığı yerde ben yayın yapmam. Yazıklar olsun! Bu kadar da olmaz! Ayıptır, yazıktır, günahtır. Allah kahretsin!'' sözleriyle tepki gösterdi.

Serhat Akın’ı vuranlar yerde fotoğrafını çekti! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi! Süper Lig'de 5. hafta maçlarının VAR kayıtları açıklandı! Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda etti! Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı! Toroğlu'nun Osimhen yorumu Galatasaraylıları çok kızdıracak!