Serkan Çınar, Türk hakemliğinin gerçek yüzünü anlattı: "Bu görüntüyü verirsek başımız yanar" dediler, kariyerimi bitirdiler...

Eski hakem Serkan Çınar, 2018-2019 sezonunda oynanan tartışmalı Rizespor - Galatasaray maçında yaşananları anlattı. Serkan Çınar, "Bana izletilen görüntüyü yayına vermediler. 'Bu görüntüyü verirsek başımız yanar' dediler. Benim hakemlik kariyerimi bitirdiler" dedi.

YouTube kanalı Sky Spor'da Erman Özgür'ün sorularını yanıtlayan eski hakem Serkan Çınar, adeta Türk hakemliğinin gerçek yüzünü anlattı. Çınar, 2018-19 sezonunda Süper Lig'in 32. haftasında oynanan tartışmalı Rizespor-Galatasaray maçında yaşananlarla ilgili çarpıcı konular anlattı.

Serkan Çınar, maçın en tarıtşmalı pozisyonu olan ve penaltı kararı verdiği pozisyonda VAR hakemi Alper Ulusoy'un kendisini çağırıp farklı pozisyonu gösterdiğini ve bu pozisyonun da yayında verilmediğini iddia etti.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak