Serkan Çınar, Türk hakemliğinin gerçek yüzünü anlattı: "Bu görüntüyü verirsek başımız yanar" dediler, kariyerimi bitirdiler...

"BANA GÖSTERDİKLERİ GÖRÜNTÜ YAYINA VERİLMEDİ"

"VAR hakemi çağırdı. Gittik baktık, bir görüntü gösterdiler bana... Dedim ki 'Bu pozisyon için beni niye çağırdınız, ne gördünüz bu pozisyonda' dedim. 'Hocam o görüntü değil, başka bir görüntü var. Biz sana göstereceğiz' dediler. Görüntü geldi. Tabii orda izlediğiniz ekranda küçük. Ben görüntüyü bakıyorum 'Siz burada teması görüyor musunuz' diyorum. 'Hocam burada vuruyor diyor. Hücum oyuncu burada topa vuruyor. Savunma oyuncusunun savurduğu ayak da hücum oyuncusunun ayağına geliyor' diyor. Tamam diyorum. Siz görüyor musunuz evet. Eminsiniz dimi diyorum. Evet diyorlar. Görüyorsanız o zaman tamam penaltıyı veriyorum dedim. Tamam hocam dediler. Verdik penaltıyı. Bana gösterilen görüntü yayına gelmiyor."

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!