Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın cenazesine gitmeyen Banu Alkan'a öfke kustu! 'Şımarmaya gerek yok'

Anjelik'in yanından bir an olsun ayrılmayan Yeşilçam'ın bir diğer önemli ismi Serpil Çakmaklı da "Bu şekilde uğurlanmasını şiddetle kınıyorum. Cenazenin dolup taşması lazımdı. Yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

Serpil Çakmaklı, Tuğba'nın son yolculuğuna uğurlanmasından günler sonra Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk oldu.

Çakmaklı konuşmasına "Gerçekten inanılmaz derecede şaşırdım. Hiç tahmin etmiyordum açıkçası... Yeşilçam emekçilerimiz, setçi ve ışıkçı arkadaşlarımızı, kamera önü ve arkası herkes oradaydı. Bir tek oyuncular yoktu. Çok merak ettim. O kadar az kaldık ki o kadar önemli değerleri ve ustaları kaybettik ki..." diyerek başladı ve devam etti:

"Neden bu kadar ego, kibir, insanların üstün görmesi? Kimse üstün değil. İnsani olarak orada, neden söyledim Banu Alkan ismini? Çünkü Ahu'yu çok iyi tanıyor. Birlikte programlara katıldık. Onu da bırakın bir sinemacı. Onun için orada, hayatta olduğu için Allah uzun ömürler versin, gelmesi gerekiyordu."

8 yaşındaki Ezgi'yi plajda oynarken kum yuttu Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar