Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın cenazesine gitmeyen Banu Alkan'a öfke kustu! 'Şımarmaya gerek yok'

Banu Alkan'ı ağır şekilde eleştiren Çakmaklı, "Sayfasında paylaşmayan meslektaşlarım, utanın. Safiye Soyman uzun zamandır beraber iş yaptığın biri. Evladını kaybetti. Ne onu paylaştı, ne Ahu'yu. Tanımasan dahi paylaşman gerekir. Bir fotoğraf koy" diyerek sert çıktı.

Müge Dağıstanlı'nın "Safiye Soyman evladını toprağa verdiğin gün Banu Alkan kahkahalar içinde 'Dünya Güzellerim' videolarını paylaşıp altına New York, Jennifer Lopez falan etiketledi" demesi üzerine bir kez daha sinirlendi.

Eski dostuna acımayan Serpil Çakmaklı, "İnsan olalım. Şımarmaya gerek yok. Herkesin kendine göre bir ismi var ama önce insanların bir duruşu olacak" açıklamasında bulundu.

8 yaşındaki Ezgi'yi plajda oynarken kum yuttu Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! "O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar Üniversiteli Rojin'den 3 gündür haber yok, sahilde telefonu bulundu