Servet Yardımcı kimdir? Servet Yardımcı kaç yaşında, mesleği ne?

Servet Yardımcı kimdir? Servet Yardımcı UEFA'da almış olduğu görev ile ön plana çıkmaktadır. Peki, Servet Yardımcı kaç yaşında, mesleği ne?

Servet Yardımcı kimdir? Türk spor yöneticisi ve iş adamı olan ve özellikle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ile ilgili görevleri ile tanınmaktadır. İşte Servet Yardımcı hakkında tüm detaylar...

SERVET YARDIMCI KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1957 yılında Rize'de dünyaya gelen Servet Yardımcı üniversite eğitimini İngiltere'de tamamlamıştır.

SERVET YARDIMCI KARİYERİ

İş Dünyası: Yardımcı, iş dünyasında başarılı bir kariyere sahiptir. İnşaat ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerinde önemli görevler üstlenmiştir.

Spor Yöneticiliği:Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): TFF'de çeşitli görevlerde bulunmuş, 2015 yılında TFF Başkan Vekili olarak atanmıştır. Bu görevde Türkiye futbolunun gelişimi için çeşitli projeler ve organizasyonlar yürütmüştür.

UEFA: UEFA'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Bu pozisyonunda Avrupa futbolu ile ilgili stratejik kararlarda etkin bir rol oynamıştır.

SPOR KARİYERİ

Yardımcı, Türk futbolunun uluslararası alanda daha görünür hale gelmesi için çalışmalar yapmış ve Türkiye'nin UEFA nezdindeki temsilciliğini yürütmüştür.

Türk sporunun ve futbolunun gelişimine yönelik birçok projede yer almış, çeşitli organizasyonların Türkiye'de düzenlenmesine katkıda bulunmuştur.

Servet Yardımcı, spor yönetimindeki deneyimi ve iş dünyasındaki başarıları ile Türkiye'nin önde gelen spor yöneticilerinden biridir. Spor camiasında ismi sıklıkla gündeme gelen Yardımcı, hem ulusal hem de uluslararası alanda etkili bir figürdür.


4o

CIA ve MOSSAD Katar'da: Gazze'de sürpriz ateşkes gelişmesi! Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor! Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum!
Sonraki Haber